Yoomee Anmeldelse Svindel eller Ikke?

Du lurer sikkert på om Yoomee eller nettsiden Yoomee.love er svindel eller ikke?

Her er det korte svaret på det, JA, det er svindel.

For å sikre brukerne en optimal opplevelse i tjenestene og sikre tilgjengeligheten av tjenesten til enhver tid, bruker operatøren profesjonelle underholdere og profilansvarlige for å ivareta og underholde brukere. Slike personer blir ikke identifisert på en spesiell måte av systemet. Brukere kan bare sende meldinger til og føre dialoger med slike personer innenfor tjenesten og kan ikke møte dem personlig.

Yoomee.love

Som du ser ovenfor, så snakker du med noe som kalles underholdere, disse personene du snakker med kan derfor ikke møtes. Disse finner du på tjenestevilkårene i seksjon 3.

Vil du lese mer om mine positive erfaringer rundt andre sider, så kan du lese mer om dem her:

https://www.xn--mrkdugnad-l8a.com/beste-datingsider-i-norge

Omtaler om Yomee

Omtalene rundt YooMee.love indikerer en blanding av meninger, men overvekt av negativ tilbakemelding og advarsler om svindelvirksomhet. Flere kilder rapporterer om falske profiler og chatoperatører som brukes for å holde brukerne engasjerte og øke inntektene for selskapet bak appen, Mobile Trend GmbH.

Disse profilene ledes av operatører som er ansatt for å «underholde», noe som er angitt i appens vilkår og betingelser, men dette fører til forvirring og misforståelser blant brukerne som ofte tror de kommuniserer med ekte brukere.

Brukere rapporterer også at appen oppmuntrer til kjøp av «hearts» for å sende meldinger, og noen påpeker at de har mottatt gjentatte meldinger fra det som ser ut til å være automatiserte boter​. Dette har skapt frustrasjon blant brukerne som finner appen kostbar og lite verdifull i forhold til å skape ekte forbindelser.

Samtidig viser enkelte evalueringer, som fra Scamadviser, at nettstedet har en middels troverdighetspoengsum, men dette kan være misvisende gitt de negative brukeranmeldelsene og rapportene om falsk aktivitet.

Hvem eier og driver siden?

Yomee ble startet opp i 2018 og eies og drives av Mobile Trend GmbH. Akkurat nå så så ser det ut som at Yomee er den første datingsiden til Mobile Trend GmbH.

Allikevel, så er jeg ganske sikker på at de kommer til å lage fler, dette betyr at disse profilene som er i Yomee.love vil også være i de neste datingsidene de lager.

Altså, de vil være i det samme nettverket.

Er det verdt det?

Nei det er det ikke, ser vi nøye på bakgrunnen anbefales det å være forsiktig med å bruke YooMee.love eller tilsvarende plattformer som har rapportert lignende problemer.

Det kan være lurt å utforske mer etablerte og gjennomsiktige datingtjenester for å unngå potensiell svindel og uønskede kostnader.

Legg igjen en kommentar