Singles50 Anmeldelse Svindel eller Ikke

Du lurer sikkert på om Singles50 er svindel eller ikke, skal svare deg kjapp her.

Jeg mener at Singles50 er på grensen til svindel, og det er andre og bedre datingsider du kan møte modnekvinner på.

Du kan lese mere om anmeldelsene og mine erfaringer på de sidene her:

https://www.xn--mrkdugnad-l8a.com/beste-datingsider-i-norge

Men kort oppsummert på hvorfor jeg synes at Singles50 er svindel.

Grunnen til at jeg synes det er svindel er fordi de ikke har så mye kontroll over brukerprofilene, men de har så mye kontroll over deg istedenfor.

Dette gjør snakking der en veldig frustretrende opplevelse, itillegg til at det er vanskelig å avslutte abonnementet der.

De har tillog med et inkassofirma som spesialiserer seg på å få pengene fra deg.

La oss se på flere og ulike faktorer på hva som gjør singles50 svindel.

Faktorer på svindel

Vi kan se at Singles50 er en datingside som retter seg mot single over 50 år og det er flere faktorer å vurdere når man skal bestemme om en tjeneste som Singles50 er legitim eller ikke:

  1. Brukeranmeldelser og erfaringer: Her er det veldig mye negativ omtale rundt det, det er best at du bruker de tradisjonelle datingappene, jeg tror det er best.
  2. Tjenestens vilkår og betingelser: Vilkårene gjør at det er vanskelig å avslutte abonnementet, det er også veldig mye uklarhet hvordan de opprettholder burkerinformasjonen din.
  3. Sikkerhetstiltak: Her har de standard sikkerhet på plass, SSL-kryptering, verifisreing av profiler, og kundesupport, selv om den verifisering delen ikke er det beste.
  4. Transparens om kostnader og abonnementer: Det er veldig lite transparens rundt prisene og når du skal betale, dette her er det som trekker det mest til en, en stjerne, husk også at det er mye falske profiler der. Det er også veldig vanskelig å avslutte abonnementet, så du vil sikkert betale mer enn vanlig tilslutt, tenk på det.
  5. Offentlig omtale og mediedekning: Singles50 har teknisk sett ikke så mye mediadekning, du kan se ved at

Sammendrag av Omtaler

Singles50 har fått blandede anmeldelser. Noen brukere har kritisert nettstedet for problemer med overfakturering og villedende annonser, noe som tyder på at potensielle brukere bør lese anmeldelser nøye før de melder seg på. På den positive siden er det også nevnt at plattformen har funksjoner spesifikt rettet mot single over 50 som søker meningsfulle forbindelser, selv om det finnes en drøss av bedre sider som retter seg mot denne alder gruppen. Den største ulempen er kostnaden for premium-medlemskap som er høyere enn mange andre datingsider, og begrensninger i funksjonaliteten for de som ikke velger et betalt medlemskap. For de som vurderer å melde seg på, kan det være lurt å benytte seg av prøveperioden for å se om tjenesten møter dine behov før du binder deg til et lengre abonnement​, men dette er ikke noe jeg anbefaler.

Brukervennlighet

Det er en ting positiv jeg vil si om dem, og det er at nettsiden legger vekt på brukervennlighet med et klart og enkelt grensesnitt tilpasset eldre brukere, og sikkerhetsaspektene som SSL-kryptering for å beskytte personlige opplysninger, så er du ikke for teknisk kyndig, så vil jeg anta at denne siden vil gjøre ting mye enklere for deg enn andre datingsider.

Hvem eier og driver Singles50.no?

Singles50 eies og drives av Be2 LLC og ble startet opp i 2017, de har en utrolig nettverk av datingsider og alle disse datingsidene deler profilene med hverandre.

Dette betyr at om du er medlem av Academic Singles eller be2 – matchmaking, så betyr det at du kan snakke med de samme profilene fra de samme sidene.

Altså de samme brukerne og profilene du finner på Singles50, de finner du også i Academic Singles.

Min anbefaling er at du holder deg unna, det er altfor vanskelig å kansellere abonnementet.

Legg igjen en kommentar