Mysfin Anmeldelse Svindel eller ikke?

Er Mysfin Svindel? Veldig mange vil si etter regelverket at det ikke er det, men jeg mener at det er det. Akkurat nå så kjører de veldig hardt med ads, men det viktigste er dette

mysfin.com inneholder virtuelle onlineprofiler, som ikke kan møtes eller kontaktes i det virkelige liv. Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet …

mysfin.com

Som du ser så er det garantert at du kommer til å snakke med en virtuell chatter.

Les mer om mine erfaringer rundt disse datingsidene her:

https://www.xn--mrkdugnad-l8a.com/beste-datingsider-i-norge

La oss se nærmere på dataen nedenfor:

Det ser ut til at det er flere bekymringer knyttet til nettstedet mysfin.com, noe som indikerer at det kan være lurt å være forsiktig med å bruke dette nettstedet.

Flere kilder rapporterer om potensielle risikoer ved bruk av mysfin.com. ScamAdviser og andre nettsikkerhetsanmeldelser peker på problemer som skjult identitet av nettstedseieren og nylig opprettelse av domenet, som kan være vanlig blant svindelnettsteder. Brukeranmeldelser og automatisk teknisk analyse har også oppdaget at nettstedet ikke inneholder lenker til sosiale medier, har begrenset brukertrafikk, og ble etablert for mindre enn ett år siden, noe som øker risikoen for å være en svindel​.

Videre, selv om det finnes noen positive brukeranmeldelser, er kvaliteten på disse uklar, og mange brukere har uttrykt mistro til nettstedet. Denne manglende tilliten sammen med de tekniske og administrative rødflaggene kan være nok til å anbefale potensielle brukere å utvise ekstra forsiktighet eller unngå å engasjere seg med nettstedet for å unngå mulige svindler​.

Det kan være lurt å utføre ytterligere sjekker og verifisere nettstedets legitimitet gjennom andre pålitelige kilder før du tar en endelig beslutning om å bruke mysfin.com.

Hvem eier mysfin?

Denne nettsiden eies og drives av Logic Marketing SLTD, Bulgaria, Sofia, Blvd. Det er det samme nettverket som fintid og kostid. Er du medlem på en av disse sidene, så er du faktisk medlem av dem alle sammen.

Jeg vil derfor konkludere med at mysfin er ikke en side jeg vil anbefale for dere.

Legg igjen en kommentar