KosTid Anmeldelse Svindel eller Ikke?

Det kjappe svaret er, ja KosTid er en svindel ifølge meg.

kostid.com inneholder virtuelle onlineprofiler, som ikke kan møtes eller kontaktes i det virkelige liv. Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet …

kostid.com

Som du ser, så vil du for det meste snakke med virtuelle profiler.

I tillegg har KosTid.com blandede anmeldelser som kan tyde på at det ikke er helt pålitelig. Noen brukere har rapportert positive erfaringer, men andre advarer om at det kan være vanskelig å ta ut penger fra nettstedet, og beskriver det som en skuffelse​. Videre indikerer teknisk evaluering at selv om nettstedet har et gyldig SSL-sertifikat, er det relativt nytt og har få besøkende, noe som kan være en bekymring​​. Det anbefales å være forsiktig hvis du vurderer å bruke KosTid.com.

Les mer om mine erfaringer om hva som er den beste datingsiden her:

https://www.xn--mrkdugnad-l8a.com/beste-datingsider-i-norge

Hvem eier og driver kostid.com?

Kostid.com nettsiden eies og drives av Logic Marketing SLTD, Bulgaria, Sofia, Blvd. Noe som betyr at hvis du er allerede medlem av mysfin eller fintid, så er du faktisk allerede medlem av dem alle. De driver det samme nettverket, dette betyr at profilene er delt, dette gjelder også de virtuelle profilene.

Burde man holde oss unna kostid.com?

Jeg anbefaler at dere faktisk holder dere unna kostid.com, det er andre svært pålitelige sider man kan bruke enn denne siden her. Dette her er en klassisk start side som bruker virtuelle profiler til å seede markedet.

Det er faktisk veldig normalt, men det er ikke gøy hvis du er den første på starten som er på siden.

Legg igjen en kommentar