kosoghygge Anmeldelse Svindel eller Ikke?

Har du vært inne på kosoghygge.com? Da lurer du sikkert på om kosoghygge er svindel eller ikke?

Svaret er ja. Kosoghygge.com er svindel, det er ihvertfall det jeg mener.

Kosoghygge.com er en plattform designet for underholdningsformål der brukere kan engasjere seg i flørtende chat utelukkende med fiktive profiler. Alle profilene på nettstedet er fiktive og er merket med et hjerteikon. Vær oppmerksom på at nettstedet, dets tjenester og innhold ikke er ment for å etablere møter, da fysisk kontakt med disse profilene ikke er mulig

Kosoghygge.com

Ser du nøye på tjenestevilkårene, kan du se at på artikkel 3 på siden til kosoghygge.com, at de nevner at tjenesten er kun ment for underholdning og at profilene er fiktive som du kan lese ovenfor.

Jeg har også flere sider jeg synes var positive nok, du kan lese mer om dem her:

https://www.xn--mrkdugnad-l8a.com/beste-datingsider-i-norge

Omtaler om KosOgHygge.com

Det ser ut til at KosOgHygge.com har fått betydelig negativ omtale som antyder at det kan være en svindelside. Flere kilder rapporterer om falske profiler og tvilsomme praksiser, som automatisk genererte meldinger fra ikke-eksisterende brukere og skjulte betalingsstrukturer som kan være kostbare for brukerne. Siden markedsføres som en plattform for dating og sosial interaksjon, men mange brukere opplever at det er vanskelig eller umulig å møte de profilene de interagerer med i virkeligheten. Dette fordi mange av profilene angivelig er kun til underholdning og ikke representerer virkelige personer​.

Teknisk evaluering

I tillegg, den tekniske evalueringen av nettstedet gir ikke mye tillit. Eieren av nettstedet har skjult sin identitet og bruker en lavnivå SSL-sertifisering, som er vanlig blant nettsteder som ikke ønsker å investere mye i sikkerhet. Dette, sammen med det faktum at de opererer fra en jurisdiksjon med lav regulering (Nederland), kan være ytterligere røde flagg​.

Ikke med i WOT (Web of Trust)

På plattformer som WOT (Web of Trust), hvor brukerne kan gi tilbakemelding på nettsteders sikkerhet, har KosOgHygge.com ingen brukeranmeldelser, noe som kan indikere at nettstedet ikke er velkjent eller ofte brukt innenfor et informert fellesskap​.

Hvem eier og driver kosoghygge.com?

Her kan vi se at kosoghygge ble startet opp i 2020. Den er en del av Midsummer Online B.V. datingside nettverket, noe som betyr at alle deler en og samme database av brukerprofiler.

Er du med en av dem, så er du med dem alle for å si det sånn.

Med disse opplysningene, ser det ut til at det er best å være forsiktig med KosOgHygge.com og vurdere andre, mer pålitelige datingplattformer.

Legg igjen en kommentar