Hva betyr Body 2 Body Massasje (B2B)

«Body 2 Body Massasje» betyr at massøren bruker sin egen kropp til å gi massasje til klienten. Dette innebærer at massøren bruker sin kroppsvekt og bevegelser for å gi dyptgående massasje og avslapning. Massasjen er ofte naken, og kan også brukes som en form for sensuell eller erotisk massasje. Formålet med Body 2 Body Massasje eller B2B er å lindre stress, fremme avslapning og forbedre sirkulasjon og fleksibilitet.

Mange plasser som gir tantrisk massasje, vil ha B2B i listen sin. Dette er en form for erotisk massasje hvor de fokuserer mer på den erotiske sonen.

Jenta vil da bruke hele kroppen sin så nær som mulig til kroppen til mannen. Ofte så vil det være 1 – 2 utløsninger for mannen i en time.

Mange av jentene vil også påføre disse massasjene på en veldig erotisk måte.

Det kommer alltid an på tjenesten.

Nå skal jeg også gå litt mer i dybden på denne typen massasje ved å utforske dens opprinnelse, fordeler, teknikker og hvordan du kan innlemme denne sensuelle praksisen i livet ditt.

Opprinnelsen til Body to Body Massage

Kropp til kroppsmassasje, også kjent som ‘nuru’ massasje eller ‘b2b’ massasje, sporer sine røtter tilbake til gamle kulturer som anerkjente helbredende kraft ved berøring. Praksisen antas å ha sin opprinnelse i India, hvor den var en viktig del av ayurvedisk medisin. De gamle grekerne og romerne var også kjent for sin forståelse av de terapeutiske fordelene med massasje.

Det var ikke før det 20. århundre at kropp til kroppsmassasje ble populær i den vestlige verden, spesielt i Japan. Begrepet ‘nuru’ kommer fra det japanske ordet for ‘glatt’, som nøyaktig beskriver den sensuelle naturen til denne massasjeteknikken. I dag praktiseres kroppsmassasje over hele verden, overskrider kulturelle grenser og tilbyr en unik opplevelse for de som søker dyp avslapning og intim forbindelse.

Fordelene med kropp til kroppsmassasje

 1. Dyp avslapning: Et av hovedmålene med kroppsmassasje er å hjelpe enkeltpersoner med å oppnå en tilstand av dyp avslapning. Kombinasjonen av milde slag, press og kroppskontakt skaper en oppslukende opplevelse som beroliger sinnet og kroppen, reduserer stress og fremmer mentalt og følelsesmessig velvære.
 2. Økt sirkulasjon: Handlingen med å massere kroppen stimulerer blodstrømmen, øker sirkulasjonen i hele kroppen. Forbedret sirkulasjon bringer oksygen og næringsstoffer til muskler og organer, og fremmer generell helse og velvære.
 3. Forbedret fleksibilitet: Elting og strekking involvert i kropp til kroppsmassasje kan bidra til å forbedre fleksibiliteten ved å løsne stramme muskler og bindevev. Dette økte bevegelsesområdet kan hjelpe til med å forebygge skader og forbedre atletisk ytelse.
 4. Styrket immunforsvar: Stimulering av lymfesystemet gjennom massasje hjelper med fjerning av avfall og giftstoffer fra kroppen, øke immunforsvaret og bidra til å avverge sykdom.
 5. Forbedret søvn: Den dype avslapningen oppnådd gjennom kroppsmassasje kan resultere i bedre søvnkvalitet, da det bidrar til å senke kortisolnivåene og fremme frigjøring av endorfiner, som er naturlige smertestillende midler og humørforsterkere.
 6. Emosjonell forbindelse og intimitet: Den nære fysiske kontakten som er involvert i kropp til kroppsmassasje fremmer en følelse av nærhet og intimitet mellom partnere, styrker følelsesmessige bånd og forbedrer relasjoner.

Kropp til kroppsmassasje inkorporerer ulike teknikker som er designet for å stimulere, slappe av og styrke kroppen. Noen av de viktigste teknikkene inkluderer:

 1. Glidning: I en kroppsmassasje bruker massøren hele kroppen til å gli mot mottakerens kropp, noe som skaper en sensuell og intim opplevelse. Denne teknikken utføres ofte ved hjelp av en spesiell glatt gel eller olje, for eksempel nuru gel, som muliggjør jevn, friksjonsfri bevegelse.
 2. Elting: Ved hjelp av håndflatene, fingrene og knokene legger massøren press på bestemte muskler og bløtvev, og manipulerer dem forsiktig for å frigjøre spenning og stress. Denne teknikken kan tilpasses for å målrette mot bestemte områder av kroppen som krever oppmerksomhet, for eksempel rygg, nakke eller skuldre.
 3. Kompresjon: Ved å påføre fast trykk på bestemte muskelgrupper, bidrar kompresjon til å bryte ned adhesjoner og øke blodstrømmen. Denne teknikken er spesielt gunstig for personer med stramme eller overarbeidede muskler, da det kan bidra til å lindre smerte og ubehag.
 4. Strøk: Lange, feiende slag brukes til å varme opp musklene og fremme avslapning. Disse milde bevegelsene bidrar til å stimulere nervesystemet og oppmuntre til frigjøring av endorfiner, noe som kan forbedre humøret og fremme en følelse av velvære.
 5. Perkusjon: Denne teknikken innebærer å trykke eller slå kroppen med hender, fingre eller spesialiserte massasjeverktøy. Perkusjon kan stimulere blodstrømmen, styrke musklene og bidra til å bryte ned spenninger i kroppen. Vanlige perkusjonsteknikker inkluderer cupping, hacking og tapping.
 6. Stretching: Innlemme strekker seg inn i en kropp til kroppsmassasje kan bidra til å forbedre fleksibiliteten og omfanget av bevegelse, samt fremme avslapning. Massøren kan forsiktig strekke mottakerens lemmer eller lede dem gjennom bestemte strekker for å målrette stramme muskler og bindevev.

Innlemme kropp til kroppsmassasje i livet ditt

Enten du søker dyp avslapning, forbedret intimitet eller lindring fra muskelspenninger, kan kroppsmassasje tilby mange fordeler for både ditt fysiske og følelsesmessige velvære. Her er noen tips for å innlemme denne sensuelle praksisen i livet ditt:

 1. Sett stemningen: For å fullt ut nyte fordelene med kroppsmassasje, er det viktig å skape et avslappende og komfortabelt miljø. Sett romtemperaturen til et behagelig nivå, og vurder å bruke myk belysning, stearinlys eller aromaterapi for å skape en beroligende atmosfære. Myk, beroligende musikk kan også bidra til å forbedre opplevelsen.
 2. Velg riktig massasjemedium: For en jevn, glatt opplevelse, bør du vurdere å bruke en spesialisert nuru gel eller en massasjeolje av høy kvalitet. Forsikre deg om at produktet er kompatibelt med din hudtype og er fri for potensielle irriterende stoffer.
 3. Kommuniser med partneren din: Åpen kommunikasjon er nøkkelen når du engasjerer deg i en kropp til kroppsmassasje. Diskuter dine forventninger, grenser og eventuelle områder av ubehag eller spenning som trenger spesiell oppmerksomhet. Dette vil bidra til å sikre en trygg, hyggelig og gjensidig tilfredsstillende opplevelse.
 4. Lær teknikker: Ta deg tid til å lære de ulike teknikkene som er involvert i kropp til kroppsmassasje. Du kan gjerne vurdere å delta på et verksted eller en klasse, se instruksjonsvideoer eller lese deg opp om emnet. Øvelse gjør mester, og utvikle dine ferdigheter vil resultere i en morsommere og mer effektiv massasje opplevelse for både deg og din partner.
 5. Vær oppmerksom på hygiene: Før du engasjerer deg i en kroppsmassasje, må du sørge for at både du og partneren din er rene og velpleide. Dusjing på forhånd fremmer ikke bare renslighet, men kan også tjene som en sensuell måte å starte massasjeopplevelsen på.
 6. Ta deg god tid: En kropp til kroppsmassasje er en intim, sensuell reise som ikke bør forhastes. Tillat god tid for hver økt og fokuser på nåtiden, og fordyp deg fullt ut i opplevelsen. Denne oppmerksomheten kan bidra til å utdype forbindelsen mellom deg og din partner, og forbedre den generelle opplevelsen.

Konklusjon

Kropp til kroppsmassasje tilbyr en unik og sensuell tilnærming til avslapning, tilkobling og helbredelse. Ved å forstå dens opprinnelse, fordeler og teknikker, kan du innlemme denne kraftige praksisen i livet ditt, og fremme fysisk og følelsesmessig velvære. Enten du søker etter en måte å stresse ned, forbedre forholdet ditt, eller bare hengi deg til en luksuriøs sensorisk opplevelse, gir kropp til kroppsmassasje en mulighet til å utforske og få kontakt med deg selv og din partner på et dypere nivå. Omfavn reisen med sensuell utforskning og dyp forbindelse som kropp til kroppsmassasje tilbyr, og oppdag den transformative kraften i berøring.

Tips for en vellykket kropp til kroppsmassasje opplevelse

For å sikre at kropp til kropp massasje er hyggelig og effektiv, bør du vurdere følgende tips:

 1. Start sakte: Begynn med milde, langsomme bevegelser for å varme opp musklene og skape en følelse av avslapning. Etter hvert som massasjen utvikler seg, øker du gradvis trykket og intensiteten for å dekke behovene og preferansene til deg og din partner.
 2. Opprettholde konstant kontakt: En av de viktigste elementene i en kropp til kropp massasje er nær fysisk kontakt mellom massør og mottaker. Sørg for at du opprettholder konstant kontakt gjennom hele massasjen, ved hjelp av hender, armer, ben og torso for å skape en sømløs, flytende opplevelse.
 3. Vær oppmerksom på partnerens behov: Vær oppmerksom på partnerens kroppsspråk og verbale signaler for å måle deres komfortnivå og preferanser. Juster teknikk, trykk og fokus etter behov for å sikre at massasjeopplevelsen er hyggelig og gunstig for dere begge.
 4. Eksperimenter med forskjellige teknikker: For å holde massasjeopplevelsen frisk og engasjerende, eksperimenter med forskjellige teknikker og posisjoner. Dette kan bidra til å målrette mot ulike muskelgrupper, lindre spenninger og skape en variert, dynamisk opplevelse.
 5. Oppmuntre dyp pusting: Oppmuntre partneren din til å puste dypt gjennom hele massasjen, da dette kan bidra til å fremme avslapning og forbedre den generelle opplevelsen. Dyp, rytmisk pusting kan også bidra til å skape en følelse av sammenheng og synkronitet mellom deg og din partner.
 6. Ettervern: Etter massasjen, ta deg tid til å delta i noen etterverns aktiviteter, for eksempel kosing, dele en varm dusj eller nyte en lett matbit. Dette kan bidra til å forlenge følelsen av avslapning og tilkobling som oppleves under massasjen.
 7. Regelmessig praksis: For å fullt ut høste fordelene med kroppsmassasje, bør du vurdere å innlemme den i din vanlige egenomsorg eller forholds rutine. Regelmessige økter kan bidra til å opprettholde og forbedre ditt generelle velvære, samt utdype den følelsesmessige forbindelsen mellom deg og din partner.

Oppsummert

Kropp til kroppsmassasje er en kraftig og sensuell praksis som kan gi mange fordeler for både kropp og sinn. Ved å forstå dens opprinnelse, teknikker og beste praksis, kan du forbedre ditt eget velvære og utdype den følelsesmessige forbindelsen med partneren din. Ta deg tid til å utforske og lære om kropp til kroppsmassasje, og opplev den transformative kraften i denne gamle kunsten. Med tålmodighet, praksis og åpen kommunikasjon kan du skape en uforglemmelig og foryngende opplevelse som fremmer avslapning, intimitet og generelt velvære.

Legg igjen en kommentar