FinTid Anmeldelse Svindel eller ikke?

Du lurer sikkert på om FinTid.com er svindel eller ikke, det skal du få vite nå. Jeg mener at FinTid.com er faktisk en svindel. Her er det masse falske profiler, lettere sagt du snakker med falske damer.

Fintid.com inneholder virtuelle onlineprofiler, som ikke kan møtes eller kontaktes i det virkelige liv. Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet …

Fintid.com

Hvis du logger deg på siden, så vil du se at du vil få usedvanlig mange meldinger og matcher, disse er såkalte poke som gjør at du skal være der ganske lenge.

De vil også være usedvanligviss være ganske flotte, uansett så er trafikken til siden ganske lite, noe som gjør at det er såklart noe muffins med siden.

Du kan lese mere om mine forskjellige erfaringer av de forskjellige datingsidene her:

https://www.xn--mrkdugnad-l8a.com/beste-datingsider-i-norge

La oss også ta oss for datapunkter:

Legitimiteten til FinTid.com viser et blandet bilde basert på ulike online vurderinger. Her er noen viktige punkter du bør vurdere:

  1. Domene- og sikkerhetsanalyse: FinTid.com har et gyldig SSL-sertifikat, som er avgjørende for sikker kommunikasjon mellom brukere og nettstedet. Imidlertid bruker det et SSL-sertifikat med lavt nivå (Domain Validated, DV), som noen ganger er knyttet til mindre strenge verifiseringsprosesser.
  2. Nettstedets popularitet og brukertilbakemeldinger: Nettstedet har veldig lav trafikk og synlighet på nett, noe som reiser spørsmål om dets rekkevidde og brukerbase. Denne mangelen på popularitet kan noen ganger være et rødt flagg, selv om det ikke konklusivt indikerer en svindel.
  3. Eierens anonymitet: Eieren av FinTid.com har valgt å skjule sin identitet ved bruk av en personverntjeneste. Selv om dette er vanlig for domeneeiere som ønsker å beskytte sitt privatliv, kan det også gjøre det vanskeligere å verifisere legitimiteten til virksomheten.
  4. Risikovurderingsverktøy og anmeldelser: Ulike risikovurderingsverktøy og sikkerhetstjenester har ikke merket FinTid.com som ondsinnet, og den er ikke oppført på større domeneblokkeringslister. Imidlertid har den ikke blitt vurdert av Web of Trust (WOT), et populært verktøy for å evaluere nettsiders pålitelighet.
  5. Generelle forholdsregler: Å være et mindre kjent nettsted med begrenset netttilstedeværelse kan innebære flere risikoer som potensielle sikkerhetsproblemer, underordnet kundeservice eller et uprøvd spor for produkt- eller tjenestekvalitet. Potensielle brukere bør nærme seg med forsiktighet og verifisere nettstedets troverdighet gjennom ytterligere anmeldelser og brukertilbakemeldinger før de engasjerer seg i transaksjoner.

Gitt disse punktene, selv om det er noen positive tegn, ville den forsiktige tilnærmingen være å forske videre, se etter flere brukeranmeldelser og potensielt kontakte nettstedet direkte for å vurdere deres respons før du går videre med eventuelle transaksjoner.

Legg også merke til at anmeldelsene til siden er veldig svake, jeg anbefaler at du holder deg unna fintid.com

FinTid.com eies og drives av Logic Marketing SLTD nettverket, lettere sagt er du allerede medlem av kostid og mysfin, så er du allerede medlem av FinTid.com.

De samme kvinnene som du finder på kostid og mysfin, vil du også finne på fintid.

Legg igjen en kommentar