Eurodate Anmeldelse Svindel eller Ikke?

Du lurer sikkert på om Eurodate.com er svindel eller ikke? Ja, jeg mener at det er det.

Eurodate er også en nettsidet som er ganske gammel, den ble startet opp i 1997.

Her er det mindre voksen innhold, men føles som en mer personlig datingsidet.

Det finnes selvfølgelig mange andre sider som kan være litt mer positive, mer om dem finner du her:

https://www.xn--mrkdugnad-l8a.com/beste-datingsider-i-norge

EuroDate er en datingside som har vært gjenstand for varierende anmeldelser og erfaringer. Her er noe av det negative folk har opplevd og ikke bare meg som har opplevd det samme:

  1. Abonnementsgebyrer og Betalinger: Noen brukere har rapportert om vanskeligheter med å avbryte abonnementer eller uventede gebyrer. Det er viktig å lese vilkårene nøye og forstå hva du godtar før du betaler for noe.
  2. Brukeropplevelser: Brukererfaringer på EuroDate varierer. Noen har hatt positive opplevelser, mens andre har vært mindre fornøyde med kvaliteten på matchene eller interaksjonene.
  3. Falske Profiler: Som mange datingsider, kan det hende at EuroDate også har en andel falske profiler. Brukere bør være forsiktige med å dele personlig informasjon og være skeptiske til profiler som virker for gode til å være sanne.
  4. Kundeservice: Det har vært blandete tilbakemeldinger om kundeservicen. Noen brukere føler de ikke får den støtten de trenger når de kontakter kundeservice med spørsmål eller klager.

Derfor mener jeg at du burde teste andre nettsider før du går inn på Eurodate.

Hvem eier og driver eurodate.com?

Dem som eier og driver Eurodate.com er Asteri solutions limited. Lettere sagt, de har en lang historie med forskjellige og store nettverker.

Er du medlem av en av datingsidene til Asteri Solutions limited, så er du med dem alle.

Dette betyr at de samme bruker profilene som du finner i Eurodate, finner du også i andre datingsider eid av Asteri solutions limited.

Legg igjen en kommentar