Dinfling Anmeldelse Svindel eller Ikke?

Du lurer sikkert på om Dinfling er svindel eller ikke, nå skal jeg svare deg kjapp om det er det eller ikke.

Ja, dinfling.com er svindel, du kan klart se på bruker vilkårene at disse profilene ikke er ekte i det hele tatt.

Dinfling.com er en plattform designet for underholdningsformål der brukere kan engasjere seg i flørtende chat utelukkende med fiktive profiler. Alle profilene på nettstedet er fiktive og er merket med et hjerteikon. Vær oppmerksom på at nettstedet, dets tjenester og innhold ikke er ment for å etablere møter, da fysisk kontakt med disse profilene ikke er mulig

Dinfling.com

Som du ser ovenfor, så er det fiktive profiler du snakker med, ikke noe ekte her altså.

har du lyst til å lese mer om positive datingsider jeg har erfart, kan du trykke på lenken nedenfor:

https://www.xn--mrkdugnad-l8a.com/beste-datingsider-i-norge

Omtaler rundt Dinfling.com

Dinfling.com fremstår som en svindelplattform basert på flere anmeldelser og undersøkelser. Ifølge en vurdering på Scamadviser, vises det flere potensielle røde flagg, inkludert skjult eierinformasjon og mangel på optimalisering for søkemotorer, noe som kan tyde på at nettstedet forsøker å unngå oppdagelse fra myndigheter eller beskyttelsesbyråer​. I tillegg påpeker en anmeldelse på at Dinfling opererer med fiktive profiler og høye kostnader per melding, noe som gjør fysisk møte med disse profilene umulig​.

En annen vurdering nevner at selv om nettstedet bruker såkalte «underholdningsprofiler,» er det opplyst om dette, og disse profilene er merket tydelig. Dette kan tolkes slik at nettstedet ikke direkte forsøker å villede brukerne siden det informerer om bruken av fiktive profiler. Men brukere må være klar over at de betaler for en tjeneste som hovedsakelig tilbyr fantasi-chat, noe som kan bli en dyr affære.

Hvem eier og driver nettsiden?

Dinfling drives og eies av Midsummer Online B.V. og ble startet opp i 2017.

Ser du nærmere på disse nettsidene kan du se at de har en del datingsider.

Lettere sagt er du med en av disse datingsidene så er du medlem av dem alle.

Nettverket av midsummer deler faktisk profilene og brukerne, så det er de samme på alle datingsidene de eier.

Samlet sett tyder tilgjengelig informasjon på at Dinfling.com har flere elementer som er karakteristiske for svindelplattformer, spesielt med tanke på bruken av fiktive profiler og høye kostnader uten mulighet for reell interaksjon. Potensielle brukere bør utvise stor forsiktighet og vurdere andre, mer pålitelige alternativer for online dating.

Legg igjen en kommentar