Ahoy Anmeldelse Svindel eller ikke?

Du vil sikkert vite med engang om Ahoy er svindel eller ikke, jeg vil si at det ligger på grensen på svindel, men det er ikke svindel.

Det er veldig på grensen.

Det de gjør er at de ikke har noen form for strenge regler slik at svindlere og uekte profiler kan bli laget der meget enkelt.

Dette gjør at det er utrolig mange svindlere og uærlige profiler på Ahoy, jeg anbefaler derfor ikke Ahoy i det hele tatt.

Vil du vite mer eller lese mer om andre dating eller treffsider anmeldelser, kan du gå her:

https://www.xn--mrkdugnad-l8a.com/beste-datingsider-i-norge

Hvor populært er Ahoy Chat & Meet?

«Ahoy Chat & Meet» har vært nedlastet flere millioner ganger og mottar blandede anmeldelser fra brukerne. Noen brukere roser appen for å være morsom og nyttig for å møte nye mennesker, mens andre kritiserer den for å ha problemer med betalingssystemet og påstår at den har falske anmeldelser og tilbyr lite verdi for pengene​.

Finnes det andre varianter av Ahoy?

Det er også andre varianter av Ahoy-appen, som «Chat AHOY – Video Chats», som lar brukere ha videosamtaler med folk over hele verden. Denne appen fremheves for å tilby en morsom og direkte måte å kommunisere med andre på, men igjen, anmeldelsene varierer, og noen brukere uttrykker bekymringer om appens ekthet og funksjonalitet​.

Opplevelsen med appen

Det virker som om opplevelsen med disse appene kan være svært variabel, og det er definitivt noen advarsler fra brukere som føler seg skuffet over tjenesten og funksjonene. Det kan være lurt å lese gjennom flere brukeranmeldelser og prøve appen med forsiktighet hvis du velger å gå videre. Som med alle sosiale plattformer, er det viktig å beskytte din personlige informasjon og nærme seg nye tjenester med et kritisk blikk.

Er Ahoy en dating app?

Det er altså ikke en dating app, men det markedsføres noen ganger som det, det er mer en app for å treffe forskjellige folk og snakke med video.

Jeg anbefaler fortsatt ikke appen, siden det føles veldig som svindel mange ganger.

Appen er også forsovet ganske nytt, og det burde være en sterk skeptisk rundt det.

Legg igjen en kommentar